Loading...
Home | Over ons

Over ons.
Met Elkaar Durven Doen.

De kracht van MEDD ligt in samenwerking. Ons team van enthousiaste ontwerpers, procesdenkers en Human Factors consultants levert praktische oplossingen waar zorgprofessionals trots op zijn. Onze buitenschil bevat een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, bedrijven en freelancers die zich inzetten om de zorg te verbeteren.

Team

Werkwijze

Vacatures

Met een enkel aanspreekpunt heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van expertise.

Onze partners

Werkwijze
Met Elkaar, Door inzet van Design.

MEDD is een ontwerp- en adviesbureau voor de gezondheidszorg. Wij geloven dat door inzet van procesgericht werken en Design (Thinking) de zorg efficiënter, toegankelijker en veiliger zal worden.

Ons team zet zich in om praktische oplossingen te leveren waar zorgprofessionals trots op zijn. Zelf zijn wij trots als we van onze klanten horen dat onze producten gebruiksvriendelijk en toegankelijk in gebruik zijn. Dat onze ontwerpen en interactieve workshops ervoor zorgen dat mensen (opnieuw) met elkaar het gesprek aangaan.

In de meeste hulpvragen van onze klanten schuilt de volgende vraag: “Er moet iets binnen onze huidige situatie veranderen, maar wat?”

Ons antwoord: Het antwoord schuilt in uzelf. U als praktijkdeskundige. Met elkaar als team. Ons advies: breng uw gebruikersbehoeften in kaart. Design Research helpt hierbij.

Design Research maakt inzichtelijk wat gebruikers werkelijk nodig hebben om uiteindelijk een betere situatie te kunnen creëren. Deze vraag achter de hulpvraag en de ‘reis van de patiënt’ vormen een belangrijke basis in onze proces- en gebruikersgerichte werkwijze.

Eindgebruikers en overige stakeholders worden op een praktische manier bij onze projecten betrokken. Ons uitgebreide netwerk biedt onze klanten en ons team de mogelijkheid tijdig stakeholders te betrekken indien nodig.

Vacatures
Kom jij ons team in 2019 versterken?

Vacature stagiaire MEDD.

Kom jij ons team versterken als gebruikersgerichte (interactie-)ontwerper? Denk aan meedraaien met ons onderzoeks- en ontwerpteam, prototypes ontwikkelen m.b.v. onze 3D printer, uitvoeren usability studies, grafische ondersteuning veiligheidsdocumenten, etc. Affiniteit met de zorg is een pre! Mail je motivatie en portfolio naar info@medd.nl of neem direct telefonisch contact op met Kitty ter Borg op het nummer +31.628.484.299.

Ons werk

Neem contact met ons op

Alle velden zijn verplicht