Loading...

Over ons.
Met Elkaar. Do it by Design.

De kracht van MEDD ligt in samenwerking. Ons team van enthousiaste ontwerpers en procesdenkers levert gebruikersgerichte oplossingen waar zorgprofessionals direct zelfstandig en praktisch mee aan de slag kunnen. Onze buitenschil bevat een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, bedrijven en freelancers die zich inzetten om de zorg te verbeteren.

De kracht van ons team is samenwerking. Samen met de patiënt, cliënt en de zorgprofessionals gaan we samen aan de slag. Of we nou een nieuw product ontwerpen, of dat wij processen in kaart brengen. - Kitty ter Borg (aanspreekpunt MEDD)

Team

Werkwijze

Vacatures

Met een enkel aanspreekpunt heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van expertise.

Onze partners

Werkwijze
Met Elkaar, Door inzet van Design.

MEDD is een onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau voor de gezondheidszorg. Wij geloven dat door inzet van procesgericht werken en Design Thinking de zorg toegankelijker, veiliger en plezieriger zal worden.

Onze werkwijze start bij het grafisch in kaart brengen van de klant- en gebruikersbehoeften. Door processen en risico's inzichtelijk en begrijpbaar te maken helpen wij onze klanten focus te creëren.

Eindgebruikers en overige stakeholders worden op een praktische manier bij onze projecten betrokken. Ons uitgebreide netwerk biedt onze klanten en ons team de mogelijkheid tijdig de juiste deskundigen te betrekken.

Klanten over MEDD

Ons team zet zich in om praktische oplossingen te leveren waar zorgprofessionals trots op zijn. Zelf zijn wij trots als we van onze klanten horen dat onze producten gebruiksvriendelijk en toegankelijk in gebruik zijn. Dat onze ontwerpen en interactieve workshops ervoor zorgen dat mensen (opnieuw) met elkaar het gesprek aangaan.

Kijk hier voor klantervaringen van zorgorganisaties, MedTech-bedrijven en onderwijsinstellingen.

Vacatures
Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen!

Op dit moment zijn er geen vacatures. 

U kunt eventueel een open sollicitatie sturen naar info@medd.nl of neem direct telefonisch contact op met Kitty ter Borg op het nummer +31 (0) 628 484 299. 

Ons werk

Neem contact met ons op