Loading...
Home | contact | MEDD Ideeformulier

MEDD ideeformulier.
Idee om de zorg te verbeteren?

Als werknemer of patiënt/bezoeker van een zorginstelling bent u mogelijk in een situatie gekomen waarvan u denkt dat er ruimte is voor verbetering. Het kan zijn dat u niet direct weet hoe u dit zelf op moet pakken. Wij helpen u graag verder. U kunt hieronder uw idee melden door één of meerdere vragen in te vullen. Na het verzenden ontvangt u een bevestiging van uw melding.

MEDD ideeformulier
Wat Wie Hoe.

WAT | wat is uw idee?

Beschrijf uw idee zo uitgebreid u zelf wilt. Beschrijf hierbij bijvoorbeeld WAT gebruiksvriendelijker, veiliger, efficiënter of goedkoper is dan de huidige situatie/oplossing.

WIE | wie helpt u met uw idee?

Beschrijf hier mogelijke gebruikers van uw idee. Veelal zijn er meerdere gebruikers te benoemen. Neem bijvoorbeeld een gynaecologisch instrument op de poli. Niet alleen de gynaecoloog, maar ook de patiënt, echoscopiste en de huishoudelijke dienst 'gebruiken' uw nieuwe vinding of zijn betrokken bij het (zorg)proces.

HOE | hoe ziet u uw idee verder uitgewerkt worden?

Beschrijf bijvoorbeeld HOE het proces en/of product veranderd zou moeten worden. U kunt hier ook de mensen of organisaties vermelden die naar uw inzicht nodig zijn voor de realisatie van dit idee.

CONTACT MEDD

Kitty ter Borg van MEDD neemt graag contact met u op om uw idee gezamenlijk te bespreken. Indien een vervolggesprek wenselijk is graag onderstaande gegevens invullen.

Alle velden zijn verplicht

Ons werk

Neem contact met ons op

Alle velden zijn verplicht