Loading...

Aug 2022
Praktijkvoorbeeld TvV In Gesprek

Trots op deze mooie co-ontwikkeling en toekomstige dialogen. Kwaliteits- en gedragsspel ‘In Gesprek’ is geselecteerd als PRAKTIJKVOORBEELD Tijd voor Verbinding!

Spelenderwijs het multidisciplinair gesprek initiëren in het HagaZiekenhuis en LUMC

Zorgprofessionals helpen om blijvend bewust te worden van hun veiligheidsgedrag en hoe zij hun eigen veiligheid en die van anderen beïnvloeden: dat doet het kwaliteit- en gedragsspel ‘In Gesprek’. Door spelenderwijs te leren en, aan de hand van de reis van de patiënt, in gesprek te gaan over patiëntbeleving, cultuur & gedrag en risicomanagement. Om bij te dragen aan betere communicatie, kwaliteit en veiligheid in de zorg.
\ Programma Tijd voor Verbinding

Lees en kijk verder voor meer inspiratie:
Praktijkvoorbeeld TvV In Gesprek 

Of leuker nog, laat je 13 oktober 2022 inspireren door met elkaar In Gesprek te gaan tijdens de TvV Themabijeenkomst: invulling geven aan het multidisciplinaire gesprek. Clarie Maat van het HagaZiekenhuis en LangeLand Ziekenhuis en Kitty ter Borg van MEDD verzorgen een workshop die middag. 

Voor wie is deze themabijeenkomst - en onze workshop - leuk en nuttig? Zorgprofessionals (zoals artsen, verpleegkundigen, medisch specialisten, verpleegkundig specialisten) zowel uit ziekenhuizen/zelfstandige klinieken als uit de eerste lijn, adviseurs kwaliteit en veiligheid en andere professionals.

13 oktober 2022 | 14:00 - 17:00
Anafora (Uilenboslaan 1, 3451 GB Vleuten)
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Accreditatie is aangevraagd.

Doe je mee? 
Wij kijken er naar uit en gaan graag het gesprek met jullie aan!
Meer informatie en aanmelden

Terug naar nieuws

Neem contact met ons op