Loading...

HoLi (Hose Lift).
QRS Healthcare.

QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen. In opdracht van QRS Critical Care heeft MEDD in nauwe samenwerking met QRS en ic-verpleegkundigen de HoLi ontwikkeld. De Hose Lift (HoLi) is een dynamisch ophangsysteem voor beademingsslangen in critical care omgevingen.

"Met een aangetoonde marktbehoefte in een vroeg stadium van een ontwikkeltraject kunnen wij de business case verder uitwerken, de juiste partners selecteren en het door gebruikers gedragen prototype verder doorontwikkelen. De procesgerichte aanpak en einddocumenten sluiten tevens mooi aan op de nieuwe MDR in het verschiet."
Ewoud Kooijman – Productmanager Critical Care

Vanuit de ziekenhuizen bestaat al jaren de wens voor een dynamisch systeem, een systeem wat alle bewegingen van de patiënt volgt zonder daarbij de kwaliteit van fixatie te verminderen. MEDD verzorgde binnen het onafhankelijke haalbaarheidsonderzoek het Design Research, PvE, FMEA, herontwerp en krachtanalyses, focusgroupen, gebruikstesten en het CE startdossier.

Samen met o.a. het st. Antonius ziekenhuis te Nieuwegein hebben we meerdere prototypes gebouwd en getest in de gebruiksomgeving.

Momenteel werkt TakeCare BV de business case verder uit om het door gebruikers gedragen prototype verder door te ontwikkelen.

Terug
Volgende

Neem contact met ons op